Apotheek van Greuningen – De apotheek van het Statenkwartier, Geuzenkwartier en Scheveningen – ‘s-Gravenhage

Apotheek van Greuningen

Welkom bij apotheek Van Greuningen

Op deze site kunt u meer over ons lezen en stellen wij graag ons team aan u voor. Wij zijn een echte buurtapotheek, al meer dan 100 jaar actief in het Statenkwartier. Wij staan met plezier voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze passen bij uw gezondheidssituatie.

Inschrijven
Header afbeelding

Dit vinden wij belangrijk

Bij Apotheek van Greuningen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van uw geneesmiddelen. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Nieuwe Apotheek-Eigenaar

 

Met ingang van 1 september hebben wij

Apotheek van Greuningen overgedragen aan

collega-openbaar apotheker Steven Verhagen-Smits.

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen

Steven heel veel succes!

Peter Ris & Pang-wai Man

 

 

 

 

Herhaalservice

Wij bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze herhaalservice. Iedere 3 maanden zetten wij uw chronische medicatie automatisch voor u klaar. Ook verzorgen wij het aanvragen van de recepten voor u bij uw huisarts.

Afhaalcode

Wij werken actief aan onze wachttijden. U ontvangt van ons een email, wanneer uw medicatie klaarligt in de apotheek.  In deze email staat een afhaalcode. Neemt u deze code mee naar de apotheek, dan wordt u met voorrang geholpen. Wij vragen u om deze code af te wachten.* Controleert u ook uw spambox. Het kan 1-2 werkdagen duren voordat u deze code ontvangt.

*Nieuwe en acute geneesmiddelen kunt u direct komen afhalen in de apotheek.

 

Vooraankondiging Digitale Maand- en Kwartaalfactuur

Met ingang van 1 OKTOBER 2023 gaan wij over op het digitaal versturen van uw maand- of kwartaalfactuur. Met deze service helpen wij mee om het papiergebruik te verminderen en duurzamer te werken.

Aangezien de factuur privacy gevoelige informatie bevat (uw naam, geboortedatum, BSN, en medicatie) versturen wij de factuur via een Veilige Mail. U ontvangt begin oktober namens Apotheek van Greuningen een e-mail van KPN met een Uitnodiging tot veilige conversatie. Deze conversatie is te openen door gebruik te maken van de KPN Zorg Messenger.

activeert door eenmalig een wachtwoord in te stellen uw door ons aangemaakte KPN Zorg Messenger account . Om uw factuur in te zien dient u vervolgens in te loggen in de KPN Zorg Messenger.

 

Afhaalkluis

Wij hebben een afhaalkluis, waar u 24/7 uw medicatie kunt afhalen. Deze afhaalkluis staat op de Eisenhowerlaan 81, naast huisartsenpraktijk Statenkwartier. U kunt zich inschrijven via onze website of geeft u het door aan een van de assistenten.

Privacy

Voor een persoonlijk medicijnconsult bent u welkom in onze apotheek. Wij hebben hiervoor een aparte spreekkamer om uw privacy te kunnen garanderen. U kunt hiernaar vragen in de apotheek of u kunt een afspraak maken..

 

 

Uw Zorg Online App

Vanaf nu zijn de online diensten van onze praktijk ook via een app beschikbaar: de Uwzorgonline. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de Uwzorgonline App in de App Store (iOS) of Google Play (Android). U krijgt hiermee veilig toegang tot uw medicatieoverzicht en u kunt uw herhaalrecepten bestellen. Wel zo gemakkelijk!