Samenwerking – Apotheek van Greuningen – ‘s-Gravenhage

Apotheek van Greuningen

Welkom bij apotheek Van Greuningen

Op deze site kunt u meer over ons lezen en stellen wij graag ons team aan u voor. Wij zijn een echte buurtapotheek, al meer dan 100 jaar actief in het Statenkwartier. Wij staan met plezier voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor vragen en advies over uw medicijngebruik. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze passen bij uw gezondheidssituatie.

Inschrijven
Header afbeelding

Dit vinden wij belangrijk

Bij Apotheek van Greuningen bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van uw geneesmiddelen. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Samenwerking

Apotheek van Greuningen werkt nauw samen met andere zorgverleners.
Zo hebben wij een regelmatig, gestructureerd overleg met huisartsen werkzaam in het Statenkwartier.
Ook werken wij samen met diverse verzorgingshuizen in Scheveningen en het Statenkwartier. Wij verzorgen de geneesmiddelvoorziening voor de bewoners van Bosch & Duin, Quintus, De Windes, en Het Uiterjoon van de Respect Zorg. (www.respectzorg.nl). Wij leveren de geneesmiddelen voor de meeste bewoners in zogenaamde Baxter-zakjes. In deze zakjes worden de geneesmiddelen per inname moment op naam van de bewoner verpakt.

Ook nemen wij deel aan een bijeenkomsten met andere apotheken in de regio waar wij gezamenlijk programma’s ter verbetering van de kwaliteit van de zorg organiseren.